Snaga i vitalnost muškaraca - Edina Varga Zanimljivosti

Snaga i vitalnost muškaraca

Kako ostati snažan i vitalan muškarac?

Snaga i vitalnost muškaraca – kako ostati vitalan i fit ?

Zbog utjecaja iz okoline, stresa i psihičkih činitelja koji se javljaju zbog poremećenih hormonalnih i vegetativnih funkcija, često se javljaju problemi potencije i orgazma­.

Suvremen način života nudi brojne prednosti . Međutim ubrzan životni tempo, onečišćen okoliš, povećani zahtjevi na radnome mjestu te obiteljske obveze uzrokuju često stres.

Na takvu situaciju vezuju se nepravilna prehrana, premalo odmora, ali i premalo kretanja, što izaziva ubrzano starenje i promjene koje smanjuju kvalitetu života.

Muškarci su također izloženi prevelikim zahtjevima i pritiscima, kako na radnome mjestu tako i u privatnom životu. To dovodi do potrebe povećanja sposobnosti organizma da se prilagođava negativnim utjecajima kojima je izložen, uz istodobno ublažavanje promjena koje u organizmu izaziva proces starenja.

Snaga i vitalnost muškaraca već se nakon 40. godine suočava s promjenama što ih uzrokuje poremećen hormonski status, koji uz stresan način života dovodi do različitih vegetativnih i psihičkih smetnji.

Nakon 40. godine naglo pada izlučivanje muškog hormona testosterona i androsterona. Javljaju se nervoza, nesanica i iscrpljenost, česti su problemi s prostatom i seksualne teškoće.

Prostata je muška spolna žlijezda koja pomoću aktivnih tvari u sekretu koji izlučuje održava pokretljivost spermija. Uz to omogućuje njihovo preživljavanje i štiti muški reproduktivni sustav od infekcije.

Najodgovornija je za hormonalnu ravnotežu muškog organizma.

                              Štetni utjecaji iz okoline i stres

 

 

Zbog štetnih utjecaja iz okoline i stresa te psihičkih činitelja koji se javljaju zbog poremećenih hormonalnih i vegetativnih funkcija, često se javljaju problemi potencije i orgazma.

Uzimanjem određenih dijelova nekih biljaka i životinjskih produkata mogu se učinkovito ublažiti takve tegobe.

Farmaceutska industrija je prihvatila dugogodišnja iskustva liječenja biljkama i oblikovala ih u prikladne dijetetske pripravke koji dugotrajnijim uzimanjem djelotvorno ublažavaju probleme.

                Pirodni eliksiri za snagu i vitalnost muškaraca

           Ekstrakt bundevinih koštica, matična mliječ i ginseng

 

Kao pomoć u održavanju hormonalnog statusa muškarca često se primjenjuje ekstrakt  bundevinih  koštica. Poznato je da sadrže biološki aktivne fitosterole koji djeluju na prostatu. Fitosteroli pomažu regulaciji hormonskog statusa i pravilnom radu mokraćnog sustava.

Vitamin E i selen, koji se također nalaze u bundevinim košticama, poznati su antioksidansi koji štite od ubrzana starenja organizma.

U osobito vrijedne tvari spada matična  mliječ (Gelle Royale), pčelinji proizvod koji se oduvijek smatrao eliksirom mladosti.

Bogat je brojnim sastojcima (ugljikohidrati, masti, masne kiseline, bjelančevine, aminokiseline, vitamini, minerali, elementi u tragovima).

Matična mliječ povećava potrošnju kisika u tkivima i stimulira stanični metabolizam. Dokazano je i njezino antibakterijsko, antibiotsko i baktericidno djelovanje. Rezultati kliničkih ispitivanja pokazali su i povećanje potencije.

Ginseng je biljka koja poboljšava prilagodbu organizma na razne unutarnje poremećaje i vanjske, štetne utjecaje.

Korijen ginsenga  primjenjuje se kao sredstvo za profilaksu mnogih bolesti i negativnih utjecaja okoliša i suvremenog načina života.

Ginseng skraćuje vrijeme potrebno za fizički i psihički odmor nakon napornog rada ili aktivnosti.

 

 Članak o Ginsengu– ljekovitom korijenu afrodizijačkih svojstava, pročitajte ovdje,

 

Stimulacijom i jačanjem cijelog organizma dolazi i do poboljšanja seksualnih funkcija, što potvrđuju dokazi o boljoj pokretljivosti i produljenom životu spermija.

 

Redovitom primjenom djelotvornih tvari biljnog i životinjskog podrijetla svaki moderan, aktivan muškarac može pridonijeti vitalnosti organizma. Isto tako može poboljšati radne i seksualne sposobnosti te podići cjelokupnu kvalitetu vlastitog života.

                       

                    Forever Vitalize Man – snažan dodatak prehrani za snagu i vitalnost muškarca.

 

Više informacija o proizvodu možete pronaći na mojoj web stranici, te me slobodno kontaktirajte.

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.