Aloe vera sok - Edina Varga Edina Varga Zanimljivosti

Aloe vera sok

Zdravstvene prednosti

Aloe vera sok

Aloe vera sok je gusta tekućina napravljena od mesa biljke Aloe vera. Konzumiranje Aloe vera soka , ovog zdravog eliksira osigurava niz zdravstvenih prednosti.

Aloe vera sok se dobiva drobljenjem ili mljevenjem cijelog lista biljke aloe vera, nakon čega slijede razni koraci za pročišćavanje i filtriranje tekućine. S blagim okusom, sok se lako miješa u smoothie i shake. To čini sok od Aloe vere praktičnim cjelovitim dodatkom prehrani.

Članak o Aloe vera soku , ljekovitim svojstvima i receptima pročitajte ovdje.

            Zdravstvene prednosti pijenja soka od aloe vere

Alkalnost – tijelo s kiselim pH je plodno tlo za bolest. To je atmosfera u kojoj bolest uspijeva.  Sok od aloe vere je alkalni napitak koji će pomoći u održavanju ravnoteže .

Hidratacija – Biljka Aloe je vrlo gusta, tako da je idealan način za sprečavanje ili liječenje dehidracije. Hidriranost pomaže vašem tijelu u detoksikaciji na način da čistiti i ispire nečistoće. 

To je vrlo važno, jer su vaši bubrezi i jetra u velikoj mjeri odgovorni za proces detoksikacije. Zbog toga ih moramo održavati zdravima.

Kada je u pitanju detoksikacija, zdrava funkcija jetre je ključna. Sok od Aloe vere je izvrstan način za očuvanje zdravlja jetre. Jetra najbolje funkcionira kada se tijelo adekvatno hrani i hidrira. Sok od Aloe vere idealan je za jetru jer je hidratizira i bogat je fitonutrijentima.

Za čistu kožu – hidratantni sok od Aloe vere može pomoći smanjiti učestalost i pojavu akni. .Aloe vera je bogat izvor antioksidanata i vitamina koji mogu pomoći u zaštiti vaše kože. Pokazalo se da važni spojevi u Aloe veri neutraliziraju učinke ultraljubičastog (UV) zračenja, popravljaju kožu od postojećih oštećenja UV zračenjem i pomažu u sprečavanju sitnih bora.

Aloe vera sok je prepun nutrijenata. Sadrži važne vitamine i minerale kao što su vitamini B, C, E i folna kiselina te male količine natrija , magnezija, cinka… 

Aloe vera je jedan od izvora vitamina B-12..

Unosa hrane i pića bogatim hranjivim tvarima je ključno u borbi protiv većine bolesti koje se mogu spriječiti. Neki od problema probavnog sustava u kojima nam Aloe vera sok može pomoći su žgaravica , zatvor, probavne smetnje.

Olakšanje žgaravice – konzumiranje soka od aloe vere može vam pružiti olakšanje prilikom napadaja žgaravice. Spojevi prisutni u soku aloe vere pomažu u kontroli izlučivanja želučane kiseline. 

 

Aloe vera sok

 

Naručite paket za kožu

kn1,181.39 kn1,004.17

 

                 

                            Za ostale Aloe  vera napitke posjetite moju web stranicu..

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.