Aloe vera kozmetički proizvodi - Edina Varga - Edina Varga

Aloe vera kozmetički proizvodi

Ukratko o djelovanju Aloe vere

Aloe vera kozmetički proizvodi umiruju, obnavljaju oštećenu kožu uz to djeluju kao prirodni piling, antioksidans te još mnoga toga. 

Ova ljekovita biljka glavni je sastojak mnogih proizvoda za njegu lica i tijela poput krema, losiona, gelova za tuširanje. Volite li prirodnu kozmetiku, tu su i aloe vera gelovi i tonici.

Ljekovita svojstva Aloe vera kozmetičkih proizvoda

Od mnogih ljekovitih svojstava izdvojiti ćemo nekoliko.

Aloe vera kozmetički proizvodi u obnovi oštećene kože

Aloe vera kozmetički proizvodi kao što je Aloe vera gel obnavlja oštećenu kožu, od blažih iritacija do većih ožiljaka. Hidratizira, njeguje i hladi kožu. Više o djelovanju Aloe vera gelu možete pročitati ovdje .

Aloe vera kozmetički proizvodi

Aloe vera kozmetički proizvodi za sunčanje

Ako ne preferirate industrijske kreme i losione za sunčanje, nego su vam draži proizvod na prirodnoj bazi, Aloe Vera kozmetički proizvodi su idealni za vas. U sebi sadrži prirodne zaštitne faktore od sunčeva zračenja.

Aloe vera kozmetički proizvodi – prirodni piling

Dubinski će očistiti pore te odstraniti rožnati površinski sloj kože.

Umirujuće sredstvo protiv opeklina

Aloe vera gel ubrzava reprodukciju stanica kože čak osam puta i prodire u vanjski sloj kože tj.epidermu četiri puta brže od vode.

Za osjetljivu kožu koja lako pocrveni Aloe vera kometički proizvodi kao što je Aloe vera gel koji će rashladiti i umiriti kožu. Tajna je u velikim količinama vode koje se nalaze u listovima biljke Aloe vera.

Lijek za alergije

Aloe vera je bogata kako antibakterijskim sastojcima poput vitamina A, C, E tako i mineralima koji su odlični u obnovi i zaštiti kože. Zahvaljujući bogatom sastavu hranjivih sastojaka Aloe vera kozmetički proizvodi su vrlo učinkoviti protiv alergijskih reakcija i osipa na koži.

Prirodan antioksidans

Zahvaljujući aloinu i emodinu, aloe vera je jak antioksidans i bori se protiv slobodnih radikala koji izazivaju štetne posljedice.
Aloe vera kozmetički proizvodi mogu usporiti proces opuštanja kože. Nešto više o sastavu , djelovanju uzgoju i primjeni Aloe vere možete pročitati u članku.

Za ostale Aloe Vera kozmetičke proizvode kliknite na link.

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.